Microsoft Sharepoint

SharePoint Online

Ontdek de mogelijkheden van documentbeheer, versiebeheer, geautomatiseerde workflows en formulieren. Oneindige mogelijkheden voor uw organisatie, altijd en overal beschikbaar.
Gelijktijdig in hetzelfde document werken met behulp van Sharepoint Online of via Live Meeting een presentatie doornemen met meerdere personen. Dit en meer is allemaal mogelijk door de integratie van data en beschikbare communicatiemiddelen van Spot ICT Oplossingen.
 

Sharepoint Online 

SharePoint Online (als onderdeel van Office 365) is een krachtig en uiterst functionele applicatie waarmee de toepassingen voor opslag en het beheer van documenten ongekend zijn toegenomen. De traditionele, vaak onoverzichtelijke mappenstructuur is verleden tijd en door het gebruikersvriendelijke versiebeheer is de juiste versie altijd en overal beschikbaar. Met de documentbeheer functionaliteit binnen SharePoint Online hebben bedrijven vanaf elke locatie en werkplek de beschikking over een volledig naar eigen wens in te richten omgeving met geautomatiseerde workflows, een onbeperkt aantal automatisch gegenereerde sjablonen, formulieren en documenten. 

Live Meeting

Met behulp van Live Meeting kunnen documenten in real-time worden gepresenteerd, doorgenomen en aangepast.
 
Wilt u ook weten hoe u beter kunt werken met de mogelijkheden van SharePoint Online en Live Meeting? Neem dan contact met ons op.
Neem contact op

CRM Online

Met CRM Online van Microsoft is een zeer gebruikersvriendelijke CRM oplossing beschikbaar gekomen die naadloos integreert met de applicaties binnen Office 365. Daarmee is een fantastische oplossing gerealiseerd waarbij koppeling ...

Meer info

Hosted Voip

Hosted VoIP verwijst naar het feit dat de telefooncentrale zich niet fysiek in de onderneming bevindt. Het fysieke, tastbare is vervangen door een netwerk van krachtige servers in een sterk beveiligd ...

Meer info

Informatie

Live Demo

Maak vrijblijvend kennis met de Cloud en ontdek de vele mogelijkheden en functionaliteiten!

Deze pagina delen